Ontwerp
Bij de herinrichting van The Seafood Bar hadden de eigenaar en zijn dochter een duidelijke visie. De focus lag op een open vitrine waarin de verse vis goed zichtbaar gepresenteerd wordt, zowel in de bar als in de open keuken. De combinatie van lichte houttinten, zwart staal en wit meubilair zorgt voor een rustige en sfeervolle uitstraling.
Techniek
De koelvitrines zijn voorzien van ultrasone luchtbevochtiging. Hierdoor blijven de verse visproducten optimaal vochtig en langer vers.
Duurzaamheid
De koelvitrines zijn volledig opgebouwd uit RVS, wat zorgt voor een lange levensduur. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en geven een solide uitstraling.
Uitvoering
De herinrichting van The Seafood Bar heeft slechts één week geduurd. Tijdens deze periode is het restaurant volledig aangepakt.
Nazorg
Na plaatsing worden de koeltoonbank en overige koelobjecten door onze monteurs nauwkeurig afgesteld op de juiste temperatuur. Bij The Seafood Bar voeren wij twee keer per jaar onderhoud en controle uit op de koelinstallatie en airconditioning. Dit garandeert een optimaal werkende installatie en maximale efficiëntie.